Levél zarándokaimnak

Soyez le premier à évaluer ce produit

Disponibilité: En stock

12,00 €

Életrajz


A Horvátországban született, majd Kanadába kivándorolt Daria Klanac a kezdetektől fogva figyelemmel kíséri a medjugorjei jelenéseket. Életének több évét is e jelenség a tanulmányozásának szentelte, és három dokumentációs jellegű könyvet is kiadott már az eseményekkel kapcsolatban.


A legutóbbi könyve Megérteni Medjugorjét címmel ad választ számos, a jelenésekkel kapcsolatos kérdésre.

Qty:   

Détails

Világi emberként, feleségként és anyaként Daria Klanac több ezer zarándokot kísért el Medjugorjébe, Bosznia-Hercegovinába. Arra a helyre, amely három nép, három kultúra és három vallás találkozási pontján fekszik. Ez a zarándokhely 1981 óta a világ minden részéről vonzza az embereket.

Ebben az új kötetben azok előtt tiszteleg, akiket megismert és megszeretett e számtalan zarándokút folyamán, velünk pedig élményeit osztja meg.

Ez a levél azoknak is szól, akik a béke és az emberi élet értelmének keresésére indulnak. A szerzővel együtt meglepő felfedezéseket teszünk azokon a helyeken, amerre járt, és vele együtt járjuk be az úttalan utakat, amelyeket ő is megtett. Daria egy belső zarándokút felé visz bennünket - amely egyedülálló a maga nemében - a hitben, a reményben, a tiszteletben és a szeretetben.

Az olvasót magával ragadja a szerző egyszerű, tömör, de egyúttal mély, eredeti, érzékeny, őszinte, nagylelkű, szerető és finom stílusa.

Ezt a könyvet a szerző szinte a szívével írta.

Écrivez votre propre avis

Retrouvez-nous sur...