Intimno pismo mojim hodočasnicima

Soyez le premier à évaluer ce produit

Disponibilité: En stock

12,00 €
Svjetovna žena, supruga i majka, Darija Škunca Klanac pratila je tisuće hodočasnika u Međugorje u Bosni i Hercegovini. U ovom novom djelu odaje počast onima koje je upoznala i zavoljela tijekom brojnih hodočašća te nam svoja iskustva prenosi kao dar.
Ovo intimno pismo također je upućeno svakoj osobi koja kreće u potragu za mirom i smislom života. U ulozi svjedoka putujemo s autoricom u uzbudljivo otkriće zemalja koje je proputovala i neobičnih putova koje je prešla. Ona nas vodi do unutarnjeg hodočašća, po vrsti jedinstvenog, u vjeru, nadu, poštivanje i ljubav.
Osvojit će vas stil pisanja koji je jezgrovit, dubok, vjerodostojan, čuvstven, neusiljen, plemenit, privlačan i istančan u svojim prikazima.
Ovu je knjigu autorica pisala svojim srcem.
Qty:   

Détails

Svjetovna žena, supruga i majka, Darija Škunca Klanac pratila je tisuće hodočasnika u Međugorje u Bosni i Hercegovini. U ovom novom djelu odaje počast onima koje je upoznala i zavoljela tijekom brojnih hodočašća te nam svoja iskustva prenosi kao dar. Ovo intimno pismo također je upućeno svakoj osobi koja kreće u potragu za mirom i smislom života. U ulozi svjedoka putujemo s autoricom u uzbudljivo otkriće zemalja koje je proputovala i neobičnih putova koje je prešla. Ona nas vodi do unutarnjeg hodočašća, po vrsti jedinstvenog, u vjeru, nadu, poštivanje i ljubav. Osvojit će vas stil pisanja koji je jezgrovit, dubok, vjerodostojan, čuvstven, neusiljen, plemenit, privlačan i istančan u svojim prikazima. Ovu je knjigu autorica pisala svojim srcem.
Écrivez votre propre avis

Retrouvez-nous sur...