Knjige & DVD

Éléments 11 à 13 sur un total de 13
1 2
Savez - Georgete Faniel i Janko Bubalo Znak za Među

Savez - Georgete Faniel i Janko Bubalo Znak za Među

15,00 €

Ajouter au panier

Prispodoba je ovo o Georgette Faniel, za prijatelje Mimi, rođenoj 1915. i premi nuloj 2. srpnja 2002. u Montrealu u dobi od 86 godina. U njoj se pripovijeda o unutarnjim objavama Oca i nevidljivim stigmama Sina, Savezu i anđelima, Gospi i Međugorju, čežnji za Bogom i suzama, noći vjere i radosti u Duhu Svetome.

Sve ovo uistinu zvuči zapanjujuće, ali (…) ne tražimo u tome skriveni smisao: mali plamen ljubavi, rekao bi mistik Ivan od Križa, poput titrave svetosti male Terezije, poput raspjevane poniznosti Poverella  iz Asiza. Glazbenica Mimi uzdigla se iznad sebe same kako bi vidjela samo Boga, odričući se vlastitih nota da bi osobno postala djelo Trojstva. Sve je uložila u čin potpunog predanja kako bi s vjerom odgovorila na Očevu Volju nad sobom: »Zavjetujem se vjerovati svemu što Bog čini u meni, što ne razumijem, ali u potpunosti prihvaćam! Iz ljubavi!« Da! Pozor: ova je knjiga vatra!

Jacques Gauthier, pjesnik i teolog

Željela sam pomoći Nebu, da spasi svijet...zato sam organizirala putovanja

Željela sam pomoći Nebu, da spasi svijet...zato sam organizirala putovanja

17,00 €

Ajouter au panier

- Recite mi, čime se bavite u životu?

- Ja sam organizatorica hodočašća u Međugorje u Bosni i Hercegovini. To je mjesto u kojem se od lipnja 1981. ukazuje Djevica Marija.

Suzdržavam se da ne prasnem u smijeh zbog zbunjenog izraza lica svog sugovornika, još jednom utvrdivši kako nije lako objasniti zašto, od rujna 1989., posvećujem život Djevici Mariji na jednome takvom mjestu u kojem se odvijaju neobjašnjene i neobjašnjive stvari, u kojem šest vidioca tvrdi da godinama svakodnevno komunicira s Nebom.

Susret s Međugorjem bio je odlučujuća prekretnica u mome životu, no nije se dogodio slučajno. Ni vi ni ja ne nalazimo se slučajno tu gdje smo u sadašnjem trenutku. Život je čudesna pustolovina potrudimo li se samo malo da ga istinski živimo a ne da ga trpimo.

Kao djevojka, željela sam studirati psihologiju i teologiju, ali sam uspjela završiti samo turističku školu. Ipak, nisam mogla ostati prekriženih ruku čekajući da se svijet promijeni sam od sebe. Željela sam aktivno sudjelovati u spašavanju svijeta. Tako sam počela organizirati putovanja!

Uz to, želim s vama podijeliti taj nesvakidašnji put, želim vam pričati o zemlji u kojoj sam rođena i koju toliko volim. A posebice, želim vas upoznati s tim muškarcima i ženama koji su začuli Gospin poziv i odgovorili: „Evo me!“

Medjugorje i fra Slavko Barbaric

Medjugorje i fra Slavko Barbaric

15,00 €

Ajouter au panier

Dodijeljen župi Međugorje 1982., godinu dana nakon početka ukazanja, fra Slavko Barbarić predstavljao je jednu od ključnih i vodećih fgura među svećenicima koji su se nalazili u blizini vidioca i dočekivali hodočasnike.

Éléments 11 à 13 sur un total de 13
1 2

Retrouvez-nous sur...