Knjige & DVD

Éléments 11 à 12 sur un total de 12
1 2
Željela sam pomoći Nebu, da spasi svijet...zato sam organizirala putovanja

Željela sam pomoći Nebu, da spasi svijet...zato sam organizirala putovanja

17,00 €

Ajouter au panier

- Recite mi, čime se bavite u životu?

- Ja sam organizatorica hodočašća u Međugorje u Bosni i Hercegovini. To je mjesto u kojem se od lipnja 1981. ukazuje Djevica Marija.

Suzdržavam se da ne prasnem u smijeh zbog zbunjenog izraza lica svog sugovornika, još jednom utvrdivši kako nije lako objasniti zašto, od rujna 1989., posvećujem život Djevici Mariji na jednome takvom mjestu u kojem se odvijaju neobjašnjene i neobjašnjive stvari, u kojem šest vidioca tvrdi da godinama svakodnevno komunicira s Nebom.

Susret s Međugorjem bio je odlučujuća prekretnica u mome životu, no nije se dogodio slučajno. Ni vi ni ja ne nalazimo se slučajno tu gdje smo u sadašnjem trenutku. Život je čudesna pustolovina potrudimo li se samo malo da ga istinski živimo a ne da ga trpimo.

Kao djevojka, željela sam studirati psihologiju i teologiju, ali sam uspjela završiti samo turističku školu. Ipak, nisam mogla ostati prekriženih ruku čekajući da se svijet promijeni sam od sebe. Željela sam aktivno sudjelovati u spašavanju svijeta. Tako sam počela organizirati putovanja!

Uz to, želim s vama podijeliti taj nesvakidašnji put, želim vam pričati o zemlji u kojoj sam rođena i koju toliko volim. A posebice, želim vas upoznati s tim muškarcima i ženama koji su začuli Gospin poziv i odgovorili: „Evo me!“

Intimno pismo mojim hodočasnicima

Intimno pismo mojim hodočasnicima

12,00 €

Ajouter au panier
Svjetovna žena, supruga i majka, Darija Škunca Klanac pratila je tisuće hodočasnika u Međugorje u Bosni i Hercegovini. U ovom novom djelu odaje počast onima koje je upoznala i zavoljela tijekom brojnih hodočašća te nam svoja iskustva prenosi kao dar. Ovo intimno pismo također je upućeno svakoj osobi koja kreće u potragu za mirom i smislom života. U ulozi svjedoka putujemo s autoricom u uzbudljivo otkriće zemalja koje je proputovala i neobičnih putova koje je prešla. Ona nas vodi do unutarnjeg hodočašća, po vrsti jedinstvenog, u vjeru, nadu, poštivanje i ljubav. Osvojit će vas stil pisanja koji je jezgrovit, dubok, vjerodostojan, čuvstven, neusiljen, plemenit, privlačan i istančan u svojim prikazima. Ovu je knjigu autorica pisala svojim srcem.
Éléments 11 à 12 sur un total de 12
1 2

Retrouvez-nous sur...