Het hart van de blijde boodschap

Soyez le premier à évaluer ce produit

Disponibilité: En stock

12,00 €

De profeet Jeremia zei reeds «Niets is zo onbetrouwbaar als het hart, onverbeterlijk is het» (Jr 17,9).

Qty:   

Détails

De profeet Jeremia zei reeds «Niets is zo onbetrouwbaar als het hart, onverbeterlijk is het» (Jr 17,9). Wat zou hij dan vandaag zeggen, wanneer zoveel bedreigingen wegen op de mensheid en de wereld? Ja, de mensheid is ziek en heeft nood aan bekering. Wij hebben nood aan bekering. Allen. Met een groep zeer gemotiveerde leken, scheen het mij dringend om een beweging van gebed en vernieuwd engagement in het geloof op te starten met als bedoeling de genezing van het menselijk hart en de mensheid. Een internationale oecumenische beweging die christenen van verschillende belijdenissen verenigt.

In de overtuiging dat enkel de Heer ons kan redden van de afgrond en ons de hoop kan geven, hebben we deze beweging «Maranatha, genoemd («Kom, Heer, ,in het Aramees, de taal van Jezus), geinspireerd op het voorlaatste vers in de Bijbel «Oh ja, kom, Heer lezus !" (Ap 22,20)

Om deze stap te ondersteunen, bieden wij u dit gebedenboekje aan "Het hart van de Blijde Boodschap", speciaal ontworpen in dit perspectief.

Mgr. André-Jozef Léonard
Aartsbisschop van Mechelen-Brussel

Écrivez votre propre avis

Retrouvez-nous sur...